Home » Vragen » Waarom kiezen voor interieurarchitecte Chantal Rijckaert?

WAAROM

We duiken hierbij diep in je wensen, noden en verwachtingen. Niet alleen naar de praktische indeling, maar het totale plaatje.
Wat voor mij als interieurarchitect zeer belangrijk is, naast het praktische, is jouw identiteit weergeven in jouw interieur. Je woning is jouw visitekaartje, jij bent hier thuis, dit is de plaats waar jij helemaal jezelf kan zijn en tot rust kan komen.

Zo gaan we bijvoorbeeld ook gericht nadenken over waar alle leidingen moeten komen, over welke materialen te gebruiken. Welk type vloeren passen het beste in de keuken, de badkamer, …

Bij een nieuwbouwproject is het zeer handig om bij de ontwerpfase al eens mee aan tafel te zitten, met jullie als bouwheren maar ook met jullie architect. Aanwezig zijn bij de start van het hele creatieve proces is een streepje voor hebben bij het totale project.

Bij een verbouwing is het ook aangeraden om met jullie door de te verbouwen woning te lopen, elke ruimte in me op te nemen, jullie ideeën te horen en hiermee dan ook verder het creatief proces te begeleiden.

Ik ben ook jouw schakel als centraal communicatiepunt voor het kiezen van de materialen en de leveranciers.
Ik hou van persoonlijk contact. Dit is echt een pluspunt bij het opvolgen van de lopende werken.
Mijn netwerk is heel uitgebreid, voor elke stijl, voor elk type project heb ik een waaier aan professionelen waarop ik reeds heb op kunnen vertrouwen.

Ik doe beroep op experten uit de regio, lokale partners.
Het voordeel van samenwerkingen met lokale partners is dat zij ook met ons meedenken, zij hebben er ook alle belang bij dat hun werk jou tevreden stelt.

Een van mijn stokpaardjes is werken met Belgische materialen, kwaliteitsmaterialen, partners met dezelfde waarden en normen voor kwaliteit en met eer voor hun werk.